25. huhtikuuta 2010

hyvästi selvä päivä, selvästi hyvä päivä




Tässä jänniä kuulumisia kertoilen!

Perjantaina mun EI pitänyt mennä Muodin Yöhön... Jotenkin kummallisesti päädyin kuitenkin Anniinan seurassa kaupungille. :D

Aluksi hengattiin Mutsun & Jeren ja niiden parin kaverin kanssa H&M'ssä, sen jälkeen käytiin syömässä Rossossa (Al Capone, oh nam) ja lopuksi mentiin vielä Caminito-jäätelöbaariin, kun osalla ei nälkä Rosson ruoista huolimatta lähtenyt.

Jossain ennen kymmentä Mutsun posse lähti kaupungista pois ja jäätiin Anniinan kans lagaamaan kahestaan. Törmättiin yllättäen Samiin ja lähettiin käymään autolla Sekolanmäessä! Oli jännä matka.

Loppuillasta päädyttiin Unskin kaverin luokse (hippikommuuni!) kuuntelemaan musiikkia ja tupakoimaan 7. kerroksen parvekkeella! Mua pelotti ihan jäätävän paljon, koska me oltiin tooosi korkeella ja sieltä näky tyyliin koko kaupunki.


Eilen vietin aamulla laatuaikaa Jessen kanssa pelaillen Lego Star Warsia (... voi luoja) ja Anniina tulikin meille iltapäivällä ja lähti jossain puolen yön tietämillä pois. Olo oli krapulainen ja kuoleman väsynyt, vaikka en perjantaina edes kaljapulloa nähnyt (ok, näin)!




Tänään oli saletisti kiva päivä! Ajeltiin meidän vakiratsastuspaikkaan Kiviharjun tilalle kuvaamaan ja katselemaan esteratsastuskisoja. Oli moneja poneja esillä!

Päivän aikana hypättiin luokat ristikko, 40-50cm, 60cm & 80cm. Oli hämmästyttävää, miten monta tuttua ratsukkoa oli skabailemassa! :D

Ylläolevassa ponikuvassa on meiksin ratsastusmaikka Laura ja superponi Saasa.



Olin kärpäsenä liikenteessä. Villakangastakki ja kaulahuivi tais olla vähän liikaa, kun koko päivän paistoi aurinko ja lämpötila huiteli +15 asteen lukemissa! Tuli melkein kesäfiilis. ♥



Kuvassa luottokuski-Anniina, joka tarvis välillä lisämuistitikun, koska se unohtelee joka paikkaan jotain.

Eilen meille jäi mm.  kaulahuivi ja tänään oltiin lähdössä ajelemaan kisoista takaisin Kouvolaan päin, kun kokispullo ja kamera oli unohtuneet auton katolle...



Mulle kävi kusinen tilanne, kun mun keskisormen kynnen keskeltä oli lohjennut 2mm x 2mm pala pois. Oli melkosen nätti reikä, etten sanois!

Ignooratkaa risat kynsinauhat, oon luopunut jo toivosta saada ne kuntoon.

Ei kommentteja: