13. huhtikuuta 2010

you can't save me tonight



Tänään ei tule päivän asu-kuvia, koska en oo lainkaan edustanut.. Ainoastaan meikatun naaman saatte.

Mut vähän osviittaa mihin pukeuduin tänään;
musta pitkähihainen by H&M
musta-valkoruudullinen polvipituinen hame by mama
mustat legginsit
valkoinen vyö by C&C
päässä musta hiuskukkanen by H&M


Tämä aamu alkoi mielenkiintoisissa merkeissä, kun yksi ns. kaveri soitti mulle ennen kahdeksaa ja käski soittamaan takaisin kymmeneltä, että se muistaa herätä töihin.
Hauskaksi asian tekee se, ettei me oikeestaan olla oltu muuten tekemisissä, kuin baarissa joskus juteltu ja vaihdettu puhelinnumeroita. : D

Kävin myös tänään terveyskeskuksessa otattamassa verikokeen & sydänfilmin sekä leikkaushaastattelussa. Seuraava jalan operointi on ensi maanantaina, joten blogin päivittäminenkin saattaa venyä, riippuu ihan milloin pääsen pois sairaalasta.
Jossain vanhassa merkinnässä kerroinkin mitä tuolle koivelle tapahtui... Tosiaan mulle kävi pieni äksidentti _baarissa_, mutta alkoholilla ei ollut tällä kertaa osuutta asiaan. Nousin kai liian nopeasti ylös, niin että päässä heitti ja taju lähti. Kaaduin tuolin päälle ja oikeasta jalasta murtui pohje- ja sääriluu. Vietin leikkauksen jälkeen sairaalassa 3,5 viikkoa ja nyt pikkuhiljaa totuttelen takaisin normaaliin elämään. Syksyyn asti kävelen luultavasti keppien kanssa, mikäli mitään maata mullistavaa (hyvää/pahaa) ei tapahdu.

Lupasin viime merkinnässä, että käyn läpi Bubbleroomin tuotteita, jotka haluaisin tilata. Alle listatut ovat omalla kohdallani must have-ostettavia, joten eiköhän ainakin muutama vaatekappale päädy vaatekaappiini (pölyttymään)!

















Olen ajatellut ottaa myös joitakin kosmetiikkatuotteita esittelyyn. Apteekkituotteet.fi-sivustolta luvattiin lähettää näytteitä, jotka arvostelisin tässä blogissa.

Kyseessä olevasta verkkokaupasta voi tilata mm. kasvoille ja hiuksille tarkoitettuja tuotteita. Myös kaikkea muuta löytyy, eikä unohdeta erittäin asiantuntevaa ja mukavaa asiakaspalvelua!

Palaillaan asiaan, D

Ei kommentteja: