22. huhtikuuta 2010

somebody pick up the phone!






OMGOSH mun Dark Label-paketti tuli viimein kotiin! Tsalalala.

Kokoelma sisältää elokuvat; Deep Fear, Rottweiler, Storm Warning, 8 Legs, The Gravedancers, Tyttö kellarissa, Hatchet, Unrest, Frontiers, Black Water, KM 31 & Inside.

Nyt riittää hetkeksi katseltavaa ja kaverit hei, me voidaan pitää niitä leffailtoja silloin kun teillä on aikaa! :D


Tilile oli ilmestynyt päiväraha, joten kävin postittamassa kengät ja tilasin Homeenterin verkkokaupasta Kumman Kaa 1 & Todella Upeeta 5 dvd-boksit.

Tajusin siinä samalla, että Kummanki Kaa ja mukana myös Vesa-esitys lähestyy uhkaavasti! Toivottavasti sitä ei peruta, kuten joitakin esityksiä on jouduttu perumaan... Mun elämä menee pilalle siinä vaiheessa.


Eksyin päivemmällä Rakutenin verkkokauppaan ja bongasin seuraavanlaisia ihanuuksia:



Lippiksiä ja peepoja! Tollanen Jesus-lätsä olis tosi cool...

Pipojakaan ei voi ikinä olla tarpeeksi. Beige ja harmaa tupsupipo päätyvät todennäköisesti ostoslistalle. Tollanen musta mulla jo onkin, mutta se on vähän nuhjaantunut tallikäytössä.





Hiuskoristeita ei voi koskaan olla liikaa! Nuo värit ovat ihanan raikkaita ja kesäisiä ja muutenkin tykkään käyttää pantoja ja koristekukkia hiuksissa.



Aivan täydellisiä kenkiä!

Varsinkin noi leopardi- & seepra-kuvioiset on kuolattavan ihania. Roikkuvat pompomit ovat kivoja yksityiskohtia.


Näillä näkymin en varmaan vähään aikaan tilaile mitään, pitää laittaa massit säästöön kesää varten. Olis tosi ihanaa päästä esim. Pioneerifestareille, kun ne samassa kaupungissa järjestetään, MUTTA oon silti jalkavammainen ja taitaa kesän menot jäädä vaan haaveiksi mun osalta..

Ei kommentteja: