8. toukokuuta 2010

Never look at me that way



Huomentaa!
Tämä aamu lähti mukavasti käyntiin, vaikka keli pihalla onkin melko sateinen ja masentava. Ehkä hyvään fiilikseen vaikutti mm. se, että kävelin eilen ja tänään ihan parin askeleen matkan täysin ilman tukea! Voittajafiilis, opetin itseni kävelemään.
Maanantaina on vielä yksi röntgen ja kipsipoli jäljellä. Toivotaan, että paraneminen on lähtenyt käyntiin ja viimeistään kesän lopulla liikun ilman keppejä...

Kesätyöthän mulla siis jää totaalisesti väliin, mutta syksylle olen löytänyt jo osa-aikatöitä. :)
Pääsen jälleen tekemään lomituksia, vetämään tätimaastoja ja tyrkyttämään myyntihevosia entisessä työpaikassani! Se on aivan ihana pikkutalli, jonka omistajakin on mukavuudessaan täysin omaa luokkaansa. En ole missään työpaikassa viihtynyt yhtä hyvin!

Alapuolella muutama kuva mun lempipaikasta tässä asunnossa. PARVEKE! Ihana kesäinen parveke, jonne äiti istuttelee kukkia ja somistaa mielensä mukaan.
Aurinkotuoli kuulemma annetaan Mikalle, kun se ei sisustuksen (ja tilan puolesta) mahdu meidän parvekkeelle. Siinä oli ihan kiva rentoutua.





Arvatkaa, minkä posti toi mukanaan!
Absolutelu Fabulousin 4-tuotantokauden. Ahh. Sisältää 6 ihanaa jaksoa (= Rypyt, Kalafarmi, Pariisi, Aasi, Ensi-ilta & Vaihdevuodet), jotka kaikki katsoin samana päivänä. Suosittelen sarjaa kaikille, jotka pitävät komediasta ja levottomista vitseistä. ;)






Päärooleissa:
Jennifer Saunders - Edina
Joanna Lumley - Patsy
Julia Sawalha - Saffron
Jane Horrocks - Bubble


Blogin uusi ulkoasukin on työn alla! Tarvitsen suuremman teksti-tilan, joten laitoin nörttitoverin koodaamaan. Itse viimeistelen juuri grafiikoita ja täytyy sanoa, että omaan silmään ihan hyvältä näyttää.

Ei kommentteja: